Keller Construct

Proiectare Executie Instalatii Executie Constructii
Proiectare Executie Instalatii Executie Constructii

Proiectam si executam: constructii civile si industriale, instalatii sanitare, instalatii incalzire, instalatii electrice, instalatii ventilatie, instalatii climatizare, retele de apa si canalizare.


Vanzare echipamente si materiale pentru instalatii
Case la Cheie


Furnizam echipamente pentru incalzire ( microcentrale termice, cazane de incalzire, boilere, panouri solare) si materiale pentru instalatii de incalzire (radiatoare, ventiloconvectoare, tevi si fitinguri).

Furnizam deasemenea echipamente si materiale pentru instalatii de ventilatii si climatizare (chillere, aparate de aer conditionat, ventilatoare, racitor evaporativ, tubulaturi, grile, etc.).


Case la cheie

Construiti cu noi casa mult dorita! Daca doriti sa proiectati, construiti, extindeti sau reamenajati, Keller Construct va ofera servicii complete pentru alegerea solutiei optime.

O casa este o investitie pe termen lung. Noi intelegem acest lucru si va oferim solutiile optime pentru realizarea proiectelor dumneavoastra. Servicii complete, de la proiectare, aprobare pana la urmarirea constructiei si predarea la cheie a lucrarii.

Case la Cheie

Promotii saptamanale!

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Prima pagina | Prezentare firma | Domenii activitate | Materiale constructii | Portofoliu lucrari | Date Contact
Keller Construct © 2009 - Toate drepturile rezervate